Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

hoe snij je een watermeloen

In de video hieronder zie je hoe je de watermeloen in kleine stukjes snijdt met alleen een stukje draad. Komkommers worden vaak in blokjes gesneden voor salades sandwiches en andere gerechten.

Watermeloen Snijden Wikihow
Watermeloen Snijden Wikihow

Leg beide helften met het vruchtvlees naar beneden op de snijplank en halveer de helften opnieuw in de lengte je hebt nu 4 parten.

. Een gemakkelijke manier om watermeloen te snijden titelde ze de video waarin ze toont hoe ze met een stuk flosdraad het vruchtvlees. Met dit heldere stappenplan snij jij straks watermeloenen voor iedereen die je kent. Snij nu van boven naar beneden voorzichtig de schil er af probeer hierbij zo min mogelijk rood vruchtvlees mee te nemen en zo min mogelijk wit te laten zitten. Dan geniet je deze zomer namelijk dubbelop van je roos.

Haal het meeste uit een watermeloen met deze snij-methode. Neem een kwartje watermeloen. Snij het vruchtvlees in partjes. Wat je nu overhoudt is een rond stuk watermeloen snijd het eerst in parten en vervolgens in gelijke stukjes.

Snijd elk plakje in plakjes van een kwart tot een halve inch totdat je het andere uiteinde hebt bereikt. Om een meloen in parten te snijden halveer je de vrucht eerst in de lengte. Verwijder vervolgens de schil. Snijd daarna horizontale en verticale lijnen in ieder stuk.

Blokjes voor in een salade. Met deze techniek maak. Is nog beter om ervoor te zorgen dat de stukjes. Voor blokjes watermeloen snijd je de meloen in kwarten.

Herhaal tot slot met het resterende kwart en de andere helft van de watermeloen. In de video hieronder kun je bekijken hoe het precies in zn werk gaat. Trek je touwtje langs de schil. Het is een gehannes om de schil door te snijden om over het creëren van ietwat nette partjes maar te zwijgen.

Hoe snij je een komkommer in blokjes. Tuinvlogger Loes laat zien hoe je de uitgebloeide bloemen van een doorbloeiende roos kunt knippen een typisch klusje voor in juni. Dankzij deze truc snij je je watermeloen gemakkelijk in mooie stukken én is hij makkelijker te eten dan die grote schijven waarvan heel je gezicht gaat plakken. Dan kun je ook nog deze snij-methode toepassen.

Snijd de komkommer in de lengte doormidden. Staat gezellig en origineel. Watermeloen snijden is makkie met deze methode. Watermeloen combineert heerlijk met feta rucola en parmaham.

Het is wel met een mes maar zo haal je wel zoveel. Hieronder kun je bekijken hoe je het precies kunt doen. Deze methode werkt ook goed als je op zoek naar hoe je watermeloen snijdt voor een feestje. Dat kan een flinke kluif zijn.

Laat de meloen zo liggen. Snijd hem in horizontale plakken van vier à vijf centimeter. Snijd de watermeloen met een scherp mes over de breedte beginnend bij één uiteinde. De gasten kunnen er op deze manier stukken uittrekken.

Snij hem in de lengte doormidden helemaal van de ene naar de andere kant. Leg de watermeloen op een snijplank en snijd langs beide kanten de kontjes ervan af. Leg de twee helften met de zaadjes naar boven. In dit artikel leer je hoe je een komkommer gemakkelijk in blokjes snijdt.

Zo doe je het. Dit kun je ook met een kleiner mesje doen. Hou de meloen stevig vast met je niet-dominante hand maar wees voorzichtig dat je niet in je vingers snijdt. Span de flosdraad aan tussen je twee duimen en wijsvingers.

Maar met een flossdraadje of doorzichtig visdraad kan niks mis gaan. Neem het plakje watermeloen en snij hier verticale reepjes in. Dit is hoe je een watermeloen snijdt zonder ongelukken. Zet de meloen op een van de platte snijvlakken.

Die EHBO-doos kun je weer opbergen. Chef Justin Chapple snapt dat maar al te goed en deelt op Instagram daarom de gouden tip om de strijdbijl met de watermeloen voorgoed te begraven. Als je deze watermeloen op een feestje gaat serveren raad ik aan om hem minstens 4 uur in de koelkast te laten afkoelen 8 uur. Naast deze handige tip geeft 5-Minute Crafts in dezelfde video nog meer trucjes om fruit of groenten te snijden of van de pit te ontzien.

Haal de schil er in één vloeiende beweging af. Vraag iemand om de watermeloen in kwarten te snijden. Wil je de meloen snijden in blokjes dan kun je de parten. Houd de plakken bij elkaar en snijd verticale plakken erdoorheen zodat er vierkantjes ontstaan.

Ook jij gaat er vast eentje scoren deze zomer. Schep de zaadjes eruit met een lepel. Schep met een lepel de zaadlijsten eruit en snijd de kwarten vervolgens in gelijke dikke of dunne parten. Het is echter niet altijd eenvoudig om een komkommer in blokjes te snijden.

Snijd elk part in schijven van ongeveer 1 centimer. Een watermeloen in stukken snijden kan best lastig zijn. Omdat hij zo groot en glibberig is hak je er vaak flink op los. Halveer de watermeloen.

Zo snij je een watermeloen in 3 veilige stappen. En dan sta je daar weer met dat enorme stuk fruit te hannesen. Je mag van je ouders misschien nog niet zelf met een mes in de weer. Zet een kom met watermeloenblokjes neer en kijk hoe ieders ogen oplichten.

1 Hoe je het beste een watermeloen kunt snijden. Plaats m aan het topje van je stuk watermeloen tussen de schil en het vruchtvlees. Leg één helft op zij en leg de andere met de vlees-kant op de plank. En daarna van boven naar beneden voor kleinere stukken.

Ik leg je stap voor stap uit hoe je het beste een watermeloen kunt snijden. Daarna snijd je langs de schil en zo heb je zonder veel moeite te doen de hele meloen in blokjes gesneden. Snij er een plakje vanaf. In de eerste aflevering van de nieuwe serie Keukenheks zie je hoe je een meloen snijdt zonder gedoe.

Snijd de onderkant eraf en snijd de meloen erna. Halveer de watermeloen in de lengte.

Hoe Snijd Je Een Watermeloen 3 Manieren Tip 2 Youtube
Hoe Snijd Je Een Watermeloen 3 Manieren Tip 2 Youtube
Hoe Snijd Je Een Watermeloen How To Allerhande Youtube
Hoe Snijd Je Een Watermeloen How To Allerhande Youtube
Tutorial Hoe Snijd Je Een Watermeloen In Perfecte Stukken
Tutorial Hoe Snijd Je Een Watermeloen In Perfecte Stukken
Watermeloen Snijden Wikihow
Watermeloen Snijden Wikihow
Hoe Snij Je Een Watermeloen In Stukken Youtube
Hoe Snij Je Een Watermeloen In Stukken Youtube

Posting Komentar untuk "hoe snij je een watermeloen"